به گزارش مشرق به نقل از ايسنا، در پرداخت با کيف پول الکترونيکي، ميتوان بدون اتصال کارت سوخت به کارت شتاب و تنها با شارژ کارت هوشمند سوخت از طريق مراجعه به يکي از مراکز پشتيباني کارت هوشمند سوخت، جايگاههاي عرضه فرآورده، پايانههاي حملونقل يا دفاتر خدمات ارتباطي شارژ بهاي سوخت را پرداخت کرد.
در اين روش محدوديتي در انتخاب بانک وجود ندارد؛ ضمن اين که ميزان شارژ از طريق اين روش تا سقف يک ميليون تومان است.
همچنين تعداد جايگاههايي که به سيستم پرداخت بهاي سوخت با کارت شتاب (online) مجهز شدهاند، به دو هزار باب نزديک شده است که بر اساس برنامه وزارت نفت تا شهريور سال 1390 بايد تمام جايگاههاي عرضه سوخت به سيستم پرداخت بها به روش online مجهز شوند.
در پرداخت الکترونيکي بهاي سوخت به روش آنلاين، دارندگان کارت يکي از بانکهاي ملت، سپه، پاسارگاد و سرمايه ميتوانند با يک بار مراجعه به به يکي از شعب بانک ملت به سامانه پرداخت الکترونيک وجه سوخت در جايگاهها متصل شوند و پس از آن در جايگاههاي عرضه بنزين مجهز به سامانه پرداخت، به جاي پول نقد، بهاي سوخت را با همان کارت هوشمند سوخت پرداخت کنند.
پروژه کارت هوشمند سوخت در سه فاز سهميهبندي بنزين (تيرماه 1386)، ارائه گازوييل با کارت (آذر 1387) و پرداخت الکترونيکي بهاي سوخت تدوين شده بود.